top logo
header divider
  Hej gæstForside
header divider
Nyheder
header divider
Kalender
header divider
Billeder
header divider
Min Side
header divider
Tirsdag den 11 December, 2018  
header divider

top left
 Menu
top right
pixel
Forside
Information
Grenene
Nyheder
Kalender
Forældreinfo
Billeder
Arrangementer
Download
Links
Kontakt
Webmail
pixel
bottom left pixel bottom right

top left
 Login
top right
pixel
  


 Login problemer?
 Ny bruger? Registrer!
pixel
bottom left pixel bottom right

top left
 Online
top right
pixel
Der er ingen brugere online:)

Du er en ukendt bruger. Du kan blive registreret gratis ved at klikke her
Der er 35 gæster online !
pixel
bottom left pixel bottom right

top left
 Nyhedsbrev
top right
pixel
Du skal være registreret bruger for at kunne få vores nyhedsmail.
Du kan registrere dig her.

pixel
bottom left pixel bottom right

top left
 Dagens Citat
top right
pixel

Den slankekur hjalp! Nu kan mine fødder nå jorden igen

-- Garfield
pixel
bottom left pixel bottom right

top left
 Søg
top right
pixel

pixel
bottom left pixel bottom right

 


Dette er Emne:Generelt
Følgende er Nyheder udgivet under Emnet:


Vis alle nyheder med dette emne

top left
Besøg spejderne første gang!
top right
pixel
Posted by DanE.Jensen on Fredag den 08. Sep 2017 - kl. 15:44
pixel
pixel
Generelt Er du interesseret i at se hvad spejd er for noget og om det er noget for dig, er du velkommen til at besøge os sidste tirsdag i måneden. Tag bare forældrene med!Mail forinden til info@hvidovrespejderne.dk så vi sikrer der er nogen til at tage imod dig.

Fortæl mig noget, og jeg glemmer det.
Vis mig en ting, og jeg husker det måske.
Giv mig en oplevelse, og jeg glemmer det aldrig!

Søren Kierkegaard

pixel
bottom left
 ·   ·  14 hits ·  Send denne artikel som mail
bottom right

top left
Dagbøger Sommerlejr 2015 "Onkel Tom´s hytte"
top right
pixel
Posted by DanE.Jensen on Søndag den 05. Jul 2015 - kl. 01:00
pixel
pixel
Generelt

Dagbøger Sommerlejr 2015 "Onkel Tom´s hytte"


Død fugl


På en bakke top, ikke langt herfra. Så vi en død fugl, med indvolde. Det var en sang fugl, som sikkert havde sunget mange sange i de svenske skove. Den var sort med to hvide striber fra næb til hale spids. Da vi så den syntes vi at det var synd for den, og begravede den straks. Vi begravede med blade og vand. Den kan nu blive genfødt på ny, som en sund og rask sang fugl. Vi gik videre og da vi kom tilbage var den blevet kørt ned igen og indu mere død end før (hvis man kan sige det) det var end tragisk tid for fuglen, men måske er den blevet genfødt som en Fønix.


Sommerlejer 2015 d. 28/6


Skrevet af IMEC


Ikki, Deliha, Chuchundra og Gråbror


 


Blomster og svampe


Det skete i starten af turen. Vi så nogle flotte blomster som vi havde set før, så vi gik hen til dem, for at se nærmere på dem.Der skete det at vi synes det lignede en masse øjne. Det så lidt uhyggeligt ud. De var der i mange forskellige farver. Vi spurgte en voksen om hvad de hed, og fik at vide at de hed lupiner. Vi så og så en blomst der hed digitalis som var meget gifttig. Hvis man spiste den fik man hjertegalop og høj feber. MAN KUNNE DØ AF DEN!!! Vi samlede også nogle svampe der hed kantareller som smagte rigtiiiiig GOOOOOOOOOOOOOOOOOOODT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Sommerlejr 2015 d. 28/6


Skrevet af DE FLYVENDE ULVE


Chil, Won-Tolla, Zacharias og Mao


 


Elge-turen


Vi havde fået af vide at vi skulle på udflugt, men vi vidste ikke hvorhen. Det tog ca. 1 time og så var vi der. Det første øjet fangede, var en stor elg(af plastik) vi ville alle sammen op og sidde på den! 2 sek. Efter fik vi en dejlig overrækkelse. Vi skulle ud og køre med tog. Da vi satte os ind fik vi en masse grene. Pludselig kørte toget ind i en skov. Tonya opdagede med det samme at der lå en stor elg i græsset, og den kiggede på os. Toget kørte videre og flere elge kom til syne. Vi gav elgene nogle grene, vi så en mor med sin kalv der var ingen gang et år gammel. Toget kørte ind til bisoner, som var kæmpe store. Vi gav nogle grene og rørte dem. Vi kørte rundt i en cirkel og ind til elgene igen. Der så vi en stor han-elg, som havde et stort gevir. Vi rørte det og det var pelset, varmt og vådt. På vej hjem fløj vi til slikland med Godis Flyet. Vi fik hver to kg. Slik og tog hjem til lejren.Sommerlejer 2015 d. 29/6


Skrevet af IMEC


Ikki, Deliha, Chuchundra og Gråbror
Slikflyet


Vi var i et kæmpe slikfly. Det var fyldt med slik, det var meget farverigt. Vi måtte blande 2 Kg slik. Det var meget lækkert. Der var lakrids og chokolade, tyggegummi og vingummi, og så var der bolsjer. På vejen hjem så vi 2 traner. De fløj væk fra bilen. De var meget flotte. De lignede lidt storke. I slikflyet var der lakridsspøgelser og vingummislanger. Vi skulle veje slikket. Flyet var lavet af plastik og metal. Slikket smagte rigtig godt. Flyet hed GODIS FLYET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Sommerlejr 2015 d. 29/6


Skrevet af DE FLYVENDE ULVE


Chil, Won-Tolla, Zacharias og Mao


 


 


Svævebanen og rutsjebanen


Vi startede dagen med en hemmelighed. Vi havde fået et tip om hvad det var. Hurtigt, højt og så krævede det lidt mod. Vi kørte cirka en times tid og så var vi fremme. Det første vi så var en meget lang line og en masse træstammer. Da vi gik lidt længere ind så vi en mærkelig rutsjebane. Som vi fik lov at prøve 2 gange.Efter at vi havde prøvet de 2 gange, skulle vi stå på en vægt.


Sommerlejr 2015 d. 1/7


Skrevet af DE FLYVENDE ULVE


Chil, Won-Tolla, Zacharias og Mao


 


Udflugt til spændene ting:


I dag skulle vi ud og køre igen, og igen vidste vi ikke hvor vi skulle hen. Da vi ankom så vi rutsjebanen med det samme. Vi skulle prøve den og den første var Ikki, Chil, Gråbror, Won-Tolla, Deliha, Mao, Chuchundra, Ajex, Zacharias og Chaki. Da det var allersidste tur skete der et uheld. Ikki og Zacharias kørte ind i Gråbror. Det skete ved at Ikki kørte for hurtigt, og Gråbror bremsede op i et sving så Ikki ikke kunne se ham. Så derfor kørte vi ind i ham så Gråbror røg lige ind i fjæset på Ikki !!!!!!!! Den var meget spændene og sjov. Ikki og Chaki var de eneste fra gruppen der prøvet den 640 meter lange svævebane.


Sommerlejer 2015 d. 1/7


Skrevet af IMEC


Ikki, Deliha, Chuchundra og Gråbror
pixel
bottom left
 ·   ·  81 hits ·  Send denne artikel som mail
bottom right

top left
Invitation til 60 års jubilæumsfest
top right
pixel
Posted by DanE.Jensen on Fredag den 27. Mar 2015 - kl. 23:06
pixel
pixel
Generelt

Kære Alle.


Så bliver der fest!

HVIDOVRESPEJDERNE, tidligere kendt under navnet "2. Hvidovre" bliver 60 år.

Derfor inviteres til jubilæumsfest reception fredag d. 10. april fra kl. 16 i lokalerne Høvedstensvej 50 kld. 2650 Hvidovre. (i gården v. Børneinstitutionen Cirklen)

Vi serverer lidt godt til halsen og ganen, og glæder os til at se Jer. Gå en tur rundt i vores lokaler. Kig på vores klenodier – nye som gamle. Måske du kan genkende noget?

Mød også tidligere og nye ledere, vores bestyrelse og ikke mindst gamle spejdere og en masse spejdere i alle aldre for slet ikke at forglemme de øvrige gæster.

Hjælp os med at fejre denne dag, meget gerne med en god historie fra dengang, evt. ledsaget af nogle medbragte billeder.

Af hensyn til det festlige traktement vil det være en hjælp, hvis du kan give besked om din deltagelse, ellers kommer du bare forbi.

info@hvidovrespejderne.dk pixel
bottom left
 ·   ·  60 hits ·  Send denne artikel som mail
bottom right

top left
Invitation til Sommerfest også for gamle spejdere
top right
pixel
Posted by DanE.Jensen on Fredag den 24. Maj 2013 - kl. 00:00
pixel
pixel
Generelt Besøg din gamle spejdergruppe d. 9. juni og hør om nutiden og fremtiden og få en snak om fortiden.
Kom og byt de bedste løgnehistorier, vi starter kl. 13.

Gå ikke glip af årets Sommerfest, hvor der vil være fyldt med sjove aktiviteter, konkurrencer og masser af hygge. Kom og vær med og få en hyggelig dag sammen med forældre og spejdere-ledere både tidligere og nuværende.

I skal medbringe en ret til fælles buffet, svarende til antal du tilmelder. Det vil være muligt at købe sodavand, øl og vin til fornuftige priser. Hele dagen byder vi på gratis kaffe, te og saft.

Tilmelding til formand@hvidovrespejderne.dk senest d. 4. juni.

pixel
bottom left
 ·   ·  80 hits ·  Send denne artikel som mail
bottom right

top left
Sommerlejr Mikro og Mini på Nekselø
top right
pixel
Posted by DanE.Jensen on Søndag den 18. Sep 2011 - kl. 21:58
pixel
pixel
Generelt Se også de fine billeder i billedarkivet

Vi mødte op på Valby kl.8.00 og da vi havde vinket farvel til forældrene gik vi ned til toget. Vi fik sat os godt til rette og snakken gik højt. Vi kom hurtig til Havnsø hvor Agerbo kom kort tid efter os med traileren. Vi spiste vores frokost og spejderne legede derefter indtil færgen kom. Da vi kom til lejren blev vi vist rundt og så skulle der slås telte op. Alle tog fat og spejder var så gode til det, at man ikke skulle tro de havde lavet andet. Så blev der leget lidt imens lederne gik i gang med at tilberede aftensmaden, som bestod af hjemmelavet frikadeller og pølser med kartoffel salat. Så blev det deres sengetid og vi fik langt alle i poserne, og de lå og hyggesnakkede de fleste, men fladt hurtig omkuld.


Så blev det mandag morgen med dejlig blå himmel og sol. Dem der skulle lave morgenmad blev vækket kl.7 og resten kl. 7.30. De spiste alle med stor appetit. Vi måtte lige bruge en del tid på at ordne deres rygsække da man skulle tro der var blevet smidt en bombe i deres telte. Der blev hentede en masse rafter så vi kunne bygge et køkkenbord. Efter frokost gik vi til stranden, hvor alle badede og synes det var dejligt, selvom det var koldt. Dagens aktivitet var at snitte men desværre blev den ikke så vellykket, da centeret ikke havde informeret os rigtigt, men de hyggede alligevel da de elsker at snitte. Vi gik i gang med aftensmad, som var kødsovs koteletter med kartofler og gulerødder. De spiste med stor med stort velbehag. Opvask skulle tages og derefter gik vi en tur ned får at hører klokkefrøerne. Så var der atter gået endnu en dag og det var tid til at komme i poserne.


Så startede tirsdag igen med dejlig solskin og helt blå himmel. Vi skulle lave stoftryk på T-shirt og det gik godt i kan jo selv se resultatet. Efter frokost gik ved til stranden nede ved havnen og igen alle hoppede. Nogen gik bare rundt og andre hoppede i med det sammen Mathias Jensen vandt en flødebolle ved at komme først under. Vi gik tilbage til lejren efter et par timer og skulle i gang med at lave aftensmad som i dag kødsovs med pasta skuer og ærter/majs. De fik hyggede mad snobrød og de var godt trætte bagefter så de kom i deres soveposer.


Så blev det onsdag og igen blev dem der skulle lave morgenmad vækket. Vi fik spist morgenmaden og det var os der stod for flaghejsningen. Agerbo kom over med mad til os. Aktiviteten var at filte en bold og de blev også meget vellykket. Det var en meget varm dag så alle blev langt i skyggen på deres bålkappe og de fleste fik an Morfar. Så gik vi atter til stranden da det bare var for varmt at være i lejren og vi havde fiskenet med og der blev fanget lidt vandmænd osv. alle var i vandet og de fleste kom under. Efter et par timer gik vi tilbage til lejren da mad holdet skulle i gang med at lave pitabrød med salat. Der var god appetit hos alle. Vi havde troet der var en der havde fødselsdag på lejren hjemmefra, så vi havde købt ind til det. Det vidste sig at det var en misforståelse, men købt ind til det skal vi også have lagkage.

Vi havde tidligere på ugen blev spurgt om, hvor Adam var, af en spejderne, og vi fandt ud af at det var Agerbo der var ment, så der blev indført vi holdt Adams fødselsdag. Vi fik lavet de flotteste lagkager og alle spiste med stor velbehag. Så var der igen opvask hvor mange af spejder med glæde tog fandt i deres viskestykke. Så blev det sengetid og de faldt hurtig i søvn.


Vi vågende op til en kedelig gråvejrs dag med regn blæst, så der blev ikke nogen strandtur i dag. De skulle lave stearin lys, og da det tog lang tid blev de jo sulte så mader, blev smut og de fik noget at spise imens de lavede deres flotte lys. Vi begyndte at tage køkkenbordet ned og fik rykket alle spejderne over i lederteltet. Vi spejdernes telte pakket sammen. Spejderne var gode til at hjælpe hele vejen igennem.

Aftensmaden var engelsk bøf på type ”boller i karry” og der blev godt nok spist med stor appetit. Vi gik tidligt til ro da vi skulle hjem næste dag og havde det sidste der skulle pakkes ned og i trailerne.


Fredag stod vi op til samme tid som hele ugen og vi begyndte at pakke deres rygsække. Derefter spiste vi morgenmad og vaskede op. Det sidste telt blev pakket ned og traileren pakket færdig. Frokost i det grønne og derefter skulle pladsen lige finpudses inden vi gik mod havnen. Mange var trætte og glædede sig til at komme hjem til en ordentlig seng og træk og slip…..

Vi sejler mod Havnsø hvor vi skal møde Agerbo ”Adam”. Spejder fik penge til en is da vi skulle vente på bussen mod Jyderup små 45min. Vi kom i toget og dejligt de havde husket at sætte reserverings sedler op til os på hjemturen. De snakkede på livet løs og fik en stor slikpose at hygge med. Vi nåede Valby st. hvor alle forældrene stod og ventede på os. Vi sang af og de fik deres velfortjente mærke, samt de ting de har lavet på sommerlejren.


Spejderhilsner til alle fra

Rikke, Jacqueline og Gitte

pixel
bottom left
 ·   ·  130 hits ·  Send denne artikel som mail
bottom right

top left
arkiv: Grupperådsmøde
top right
pixel
Posted by peder on Mandag den 10. Jan 2011 - kl. 13:04
pixel
pixel
Generelt

HUSK!
Grupperådsmødet tirsdag d. 25. januar

Så er det igen tid at afholde vores årlige Grupperådsmøde. Det er en "generalforsamling", hvor der dels orienteres om årets og næste års arbejde i gruppen, dels vælgers besty-relsesmedlemmer bl.a. blandt forældrene. Det er bestyrel-sen, der året igennem fungerer som gruppens øverste le-delse. Det er din mulighed for nemt at følge med i hvad der foregår, få indflydelse og for at kunne give din mening til kende – såvel med ris som med ros. I år holdes grupperådsmødet:

Tirsdag den 25. januar 2011 klokken 18.30 til ca. 20.30
i lokalerne på Høvedstensvej 50

Hvis du skulle have lyst til at høre mere om grupperåds-mødet eller har lyst til at stille op til valg til en af de nævnte poster, så skal du kontakte formanden eller gruppelederen.
Vær opmærksom på at eventuelle forslag, som skal til be-handling på mødet skal være formanden i hænde senest 14 dage før mødet. pixel
bottom left
 ·   ·  21 hits ·  Send denne artikel som mail
bottom right

top left
Efterlysning
top right
pixel
Posted by Admin on Lørdag den 16. Okt 2010 - kl. 00:30
pixel
pixel
Generelt

EFTERLYSNING!

http://www.hvidovrespejderne.dk/portal/modules/typetool/pnincludes/uploads/EFTERLYSNING.docpixel
bottom left
 ·   ·  28 hits ·  Send denne artikel som mail
bottom right

top left
Hvidovrespejderne blogger fra Blå Sommer
top right
pixel
Posted by rene on Tirsdag den 07. Jul 2009 - kl. 14:02
pixel
pixel
Generelt Igen i år vil det være muligt for Hvidovrespejderne at 'blogge' fra årets sommerlejr via deres mobiler. Det vil sige, de tager nogle billeder, skriver noget tekst og sender det til bloggen og så kan vi andre følge med i hvad de oplever på Blå Sommer.

Bloggen finder du her: http://blaasommer.blogspot.com/

Hvis du vil vide hvordan du blogger fra Blå Sommer, så skriv til Rene

pixel
bottom left
 ·   ·  21 hits ·  Send denne artikel som mail
bottom right

top left
GPS Skattejagt
top right
pixel
Posted by rene on Tirsdag den 19. Maj 2009 - kl. 10:25
pixel
pixel
Generelt
Hvidovrespejderne har købt 3 styks håndholdte GPS'er
Derfor har jeg lavet en skattejagt, torsdag den 28 maj kl 18.00 til ca. 21.00
Det vil være praktisk at alle grene deltager med minimum en leder og gerne nogle seniorer og tropsspejdere også.
Vi mødes på festpladsen/græsplænen i Brøndbyskoven
(N 55º 38.984' , E 012º 25.764' )
Husk påklædning efter vejret.
Meld tilbage til mig hurtigst muligt om du kan på rpryning@hotmail.com


pixel
bottom left
 ·   ·  53 hits ·  Send denne artikel som mail
bottom right

top left
Til Spejdere og forældre i Hvidovrespejderne
top right
pixel
Posted by rene on Mandag den 26. Jan 2009 - kl. 09:30
pixel
pixel
Generelt

Indkaldelse til grupperådsmøde
Så er det igen tid at afholde vores årlige Grupperådsmøde. Det er en slags "generalforsamling", hvor der dels orienteres om årets og næste års arbejde i gruppen, dels vælgers bestyrelsesmedlemmer bl.a. blandt forældrene. Det er bestyrelsen, der året igennem fungerer som gruppens øverste ledelse. Det er din mulighed for nemt at følge med i hvad der foregår, få indflydelse og for at kunne give din mening til kende – såvel med ris som med ros.

I år holdes grupperådsmødet:
Tirsdag den 24. februar klokken 18.30 til ca. 20.30
i lokalerne på Høvedstensvej 50

Hvis du skulle have lyst til at høre mere om grupperådsmødet eller har lyst til at stille op til valg, så skal du kontakte formanden eller gruppelederen.

Vær opmærksom på at eventuelle forslag, som skal til behandling på mødet skal være mig i hænde senest 14 dage inden mødet.


Venlig hilsen Bestyrelsen

Dan E. Jensen
Formand
Damsholtevej 3
2650 Hvidovre

Mail: daeje@yousee.dk
Telefon: 40 41 28 15pixel
bottom left
 ·   ·  9 hits ·  Send denne artikel som mail
bottom right

 
top left
 Kalender
top right
pixel
<< december 2018 >>
M T O T F L S
26 27 28 29 30 01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 01 02 03 04 05 06

Kommende arrangementer

tir, 18 december 2018
lør, 22 december 2018
søn, 23 december 2018
man, 24 december 2018
tir, 25 december 2018
ons, 26 december 2018
tor, 27 december 2018
fre, 28 december 2018
lør, 29 december 2018
søn, 30 december 2018
man, 31 december 2018
tir, 01 januar 2019


[ Søg ]
pixel
bottom left pixel bottom right

top left
 Nyheder fra DDS
top right
pixel

Læs mere
pixel
bottom left pixel bottom right

header divider
 
header divider
Xanthia theme byDynaWerx

Web site powered by PostNuke ADODB database library PHP Language

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest (c) 2004 by me
This web site was made with PostNuke, a web portal system written in PHP. PostNuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
You can syndicate our news using the file backend.php